Om Aalborg Svømmeklub
Undervisning
Konkurrence
Vandpolo
Dykker
A.S.V.
AS shop
Aalborg Svømmeklub
   
Sitemap Print
 

Aalborg Svømmeklubs undervisningsprogram: Lektionsplaner

 
 

AS-SALGSFOLDER:     TRYK HER

Aalborg Svømmeklub har for år tilbage i samarbejde med Dag Stormark udviklet et undervisningsprogram, som kan anvendes i enhver svømmeskole.

Programmet er købt af mange klubber rundt om i Danmark og anvendes hver dag landet over. Det har været en gevinst til fordel for såvel de aktive, som for trænere og ledere, der har fået optimeret deres svømmeskole, efter de sidste nye undervisningsprincipper.
Målsætningen med Aalborg Svømmeklubs undervisningsprogram er udover at lære de tekniske svømmefærdigheder også at give svømmeren en særlig/god oplevelse.
Metoden/programmet er inspireret af ”Moderne Svømning” og videreudviklet i et system af lektionsplaner.

Glade børn lærer bedst er et grundlæggende princip for os. Øvelserne er bygget op som diverse lege så børnene oplever svømmeundervisningen som leg.
Metoden er bygget op om 4 forskellige niveauer: Begynder. Let øvede, Øvede og Viderekomne. Lektionsplanerne er sammensat så der er en kontinuerlig udvikling fra lektion til lektion. Derudover er der også lektionsplaner for småbørn med ledsager og familiesvømning.

Undervisningen er bygget op om 4 grundlæggende færdigheder: elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse.

Programmet er udformet på en CD og kan ledsages af en personlig introduktion af Dag Stormark på din skole eller klub.

Er du interesseret i at høre mere om AS´s lektionsplaner, kan Aalborg Svømmeklubs kontor kontaktes for yderligere oplysninger på tlf. 98 10 38 77.Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
sitelist.html