Om Aalborg Svømmeklub
Aalborg Svømmeklub

Sitemap Print

Udspring

Udspring er en sportsgren i familie med gymnastik og trampolinspring. En udspringstræning består derfor meget af gymnastikøvelser for smidighed, styrke, spændstighed og balance. Den motorik man styrker via tør-træningen overføres til spring fra vipperne. Udspring styrker derfor motorik og koncentrationsevner.

Udspring kan være ganske grænseoverskridende, men en stor personlig sejr for den enkelte springer, når grænsen flyttes. Det giver selvtillid at overvinde frygt. Udspring kræver også koncentration og den mentale styrke trænes i udviklingen.
Udspring er en individuel sport så der vil altid blive taget individuelle hensyn til træningen.

Personer som kan optages på holdet skal være minimum 10 år, og skal kunne klare sig uden bælte og luffer. Ellers er der ikke specielle krav til det svømmemæssige niveau.

Der tilbydes flg. hold i Gigantium.

TirsdagOnsdag
20.00-20.45 19.00-19.45

Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk

sitelist.html