Tre spørgsmål ? og bud på svar: Hvorfor skyder banderne igen i de københavnske gader?
21-09-2018 kl. 18:35
Den seneste uges skudepisoder på åben gade rejser blandt andet spørgsmålet, om det endnu en gang trækker op til bandekrig.

Merkel genåbner sag om kontroversiel fyret efterretningschef
21-09-2018 kl. 17:47
SPD-protester over forfremmelse af efterretningschef, efter han blev fyret for at negligere højradikal vold.

Stormen Knud aflyser fodboldkampe på stribe i Norge
21-09-2018 kl. 17:44
33 fodboldkampe på ungdoms- og seniorniveau i Oslo er blevet aflyst som følge af stormen Knud.

Retssag: Institutionsleder tiltalt for at finansiere private luksusindkøb på kommunens regning
21-09-2018 kl. 17:40
Hørsholm Kommune kræver erstatning på næsten 2,3 millioner kroner af 46-årig tidligere chef for tre børneinstitutioner, der ifølge anklageskriftet gennem to år brugte tusindvis af kroner ved næsten daglige indkøb i lokale butikker.

Sommerferie

Aalborg Svømmeklub holder sommerferie i perioden 25. juni - 9. august.

Sofiendal og Gigantium starter d. 10. august

Øster Alle starter d. 21. august

Ønsker du ikke at forsætte med at svømme efter sommerferien skal du huske at melde dig ud til kontoret inden 20. juni.

De ansatte i hallerne modtager IKKE udmeldelser

www.aalborgsvommeklub.dk

Infoskærm2