Om Aalborg Svømmeklub
Aalborg Svømmeklub

Sitemap Print

Livredderprøver

Aalborg Svømmeklub vægter sikkerhed meget højt, og derfor gennemgår alle vores ansatte trænere og instruktører en gang om året én obligatorisk bassinlivredderprøve.

Vi har uddannet personale som står får prøvens gennemførelse.

Aalborg Svømmeklub varetager skolesvømningen for Aalborg kommune. Kommunens lærer/pædagoger der har skolesvømning skal også have en bassinlivredderprøve, og den kan gennemføres i Aalborg Svømmeklub.

Andre der i en eller anden forbindelse har brug for en bassinlivredderprøve, eller andre livredderprøver, er velkommen til at henvende sig.

Du kan læse om de enkelte prøver vi tilbyder i Aalborg Svømmeklub herunder:
4 timers ERC Kursus (Hjertelungeredning inkl. Hjertestarter kursus)

Hvad koster det? - prisoversigt. (TILMELDINGEN ER BINDENDE).

Du kan også læse i Dansk Svømmeunions Vandsikkerheds folder som også har prøvebeskrivelserne.

Henvendelser vedr. livredderprøver: bassinprove@aalborgsvommeklub.dk

Nyttige links:
De online teoriprøver

Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk

sitelist.html