Om Aalborg Svømmeklub
Undervisning
Konkurrence
Vandpolo
Dykker
A.S.V.
AS shop
Aalborg Svømmeklub
   
Sitemap Print
 

Nyheder

 
 

  Sæson 2018/2019 - Nyt fra formanden


Aalborg Svømmeklub er nu godt i gang med sæsonen, og alle hold er kommet godt i gang, ovenpå en god varm sommer.
Klubbens motto er "svømning for livet" - Vi har hold til alle - kontakt kontoret og få netop dit holdønske opfyldt.
Vores opsyn, assistenter og svømmetrænere står klar i undervisningsafdelingen til at lære det enkelte medlem netop de færdigheder, som der er brug for. Der undervises i hallerne Gigantium, Sofiendal og Østre Alle. - Vores nabo i Østre Alle roder ganske vist lidt for tiden, men det forhindrer ikke Aalborg Svømmeklub i at forsætte med svømmeundervisningen i svømmehallen.
En svømmeklub "sover aldrig" - derfor har der også været aktiviteter henover sommeren. - Alt med stor succes. - 115 børn til Aqua Camp i Sofiendal Svømmehal - 20 børn til Rescue Camp - 276 deltager til den 12. udgave af Limfjordskrydseren - Adskillige danske mesterskaber.
Er du mere til dykning, livredning, udspring eller vandpolo er der også her muligheder i AS. - Dykkerne holder til i det dejlige Vester Fjordpark, og holder klubaften hver tirsdag - kig forbi - måske du er det nye medlem af vores dykkerafdeling. - Mht. til de andre afdelinger kontakt vores kontor. Udspring træner i Gigantium, og vandpolo i Sofiendal og Haraldslund Svømmehaller.
Konkurrencesvømmerne har et Dansk Holdmesterskab og en række individuelle mesterskaber der skal forsvares, og nye måske føjes til. - Der er arbejdet med rammerne for at opnå de optimale resultater.
Rammerne består bl.a. en forlængelse af aftalen med klubbens cheftræner i over 10 år - Leifi Johannesson. Det er vi meget glade for. - Det giver grobund for fastholdelse, og udbygning af klubbens niveau, såvel nationalt som internationalt. Herudover er den øvrige trænerstab også klar til den nye sæson.
Der er også i løbet af 2018 indgået en partnerskabsaftale, med støtte fra Aalborg kommune /Elite Sport Aalborg og Dansk Svømmeunion. - Nogle elementer heri er medvirkende til et tættere samarbejde omkring talent udviklingsarbejdet i nordjysk svømning. - Helt konkret har det medført et tæt samarbejde mellem Aalborg Svømmeklub, Pingvinen Støvring, Svømmeklubben NORD og Hobro Svømmeklub.
Aftalen giver også mulighed for til stadighed at udvide og forbedre de tilbud der er til klubbens allerbedste svømmere.
Udover disse tiltag, er der igangsat to nye hold i AS. - Pingvinholdet er et overgangshold mellem svømmeundervisning i svømmeskolen og konkurrencesvømning i konkurrenceafdelingen. - Herved kan det enkelte medlem være bedre forberedt gennem yderligere træning af færdigheder, inden der fortsættes på talentholdet. - Også i den anden ende (rent aldersmæssigt) er der oprettet et nyt hold, som er for svømmere der er i deres karrieres efterår, og derfor ikke har så meget tid til konkurrencesvømning mere, men dog fortsat gerne vil være med på et højt niveau. Svømmerne på dette hold er udpeget af cheftrænere, og svømmer et par gange om ugen sammen med AS Elite og et par gang med masters.
Aalborg Svømmeklub er netop tildelt Danske Årgangsmesterskaber i sommeren 2019, og der er indgået en aftale med Nørresundby idrætscenter (Svømmeland) om at afholde stævnet der i lighed med 2017.
Aalborg Svømmeklub har indgået tøj aftale med SPORTMASTER, som levere klub tøjet fremover.
Klubbens sponsorudvalg arbejder ihærdigt på at tilføre klubben sponsorater - Har du en ide, så kontakt dem.
Tiden har krævet at Aalborg Svømmeklub får et nyt administrativt system til håndtering af den store medlemsskare, og der for er vi i disse dage ved at påbegynde opstarten af klubmodul.dk. - Dette system skulle automatisere en lang række arbejdsgange internt i klubben, og gøre dagligdagen nemmere for kontoret, de ansatte og de frivillige.
I den forgangne weekend har Aalborg Svømmeklub været til stede ved arrangementet i det dejlige Vester Fjordpark. Jeg vil gerne takke de instruktører mv. som gjorde god reklame for Aalborg Svømmeklub ved at introducerede konkurrencelivredning, konkurrencesvømning og livredende førstehjælp. - Det var også medarbejdere fra AS der var livreddere ved arrangementet.

2.9.18 John Larsen, Formand.

[læs mere]
   

  Ny tøjaftale
Aalborg Svømmeklub har har indgået ny tøj aftale med Sportsmaster, Aalborg Storcenter og Addidas. 
[læs mere]
   

  Nytårshilsen fra formanden


Året 2017 er ved at være gået, og det har som altid været et meget aktivt år i Aalborg Svømmeklub. Udover alle de flotte sportslige resultater, har der været utallige aktiviteter i form af: at lære at svømme - motionssvømning - skolesvømning - konkurrencesvømning - vandpolo - livredning - bassinlivredderprøver - udspring - dykning - open water svømning bl.a. med Limfjordskrydseren.
En af vores bedste svømmere Mie Ø. Nielsen, har fra 1.1.2018 valgt at fortsætte sin daglige træning på det Nationale Trænings Center(NTC) i Bellahøj, for derved at videreudvikle sin svømning. - Viktor B. Bromer har siden 1.9 trænet på centeret. Begge svømmere repræsenterer forsat Aalborg Svømmeklub, hvilket jeg sætter meget stor pris på.
Aalborg Svømmeklub har i løbet af december måned forhandlet en partnerskabsaftale med Dansk Svømmeunion, og i løbet af januar indledes der forhandlinger med Aalborg kommune, med henblik på deltagelse i dette partnerskab. - Disse partnerskaber vil være til stor gavn og glæde for udviklingen af svømningen i det nordjyske.
Aalborg Svømmeklub Venner (ASV) har endnu engang ydet en fantastisk og uvurderlig indsats for Aalborg Svømmeklub, ved at stille op med forplejning mv. til de stævner og sociale arrangementer der har været i løbet af 2017. - Det gør at alle klubber altid ser frem til et ophold i Aalborg, med den høje standard der bliver leveret. - Årets indsats af de flittige ASV'er har netop udløst et stort økonomisk tilskud til AS. - Det siger jeg på klubbens vegne mange tak for.
Klubbens undervisningsafdeling har sidst på året skiftet chefinstruktør fra Kia Bager til Julie Lee Clausen. - Jeg er glad for, at Julie har valgt at arbejde med denne afdeling, og ser frem til et fortsat godt samarbejde, med henblik på en optimering og udvikling af de tilbud AS har til byens borgere.
Aalborg Svømmeklubs Dykkerafdeling har i løbet af 2017 taget et super dejligt klubhus i brug. - Har denne aktivitet din interesse, så kig forbi i Vester Fjordpark, hvor der er klubaften hver tirsdag.
Vandpoloafdelingen arbejder på at få flere medlemmer, bl.a. blandt de unge og skoleeleverne, og derfor er der ved at blive forberedt et samarbejde med Aalborg kommune, således byens skoleelever får mulighed for at dyrke denne sport.
Afslutningsvis vil jeg gerne takke alle klubbens samarbejdspartnere, frivillig og ansatte for den indsats der er ydet gennem 2017. - Specielt de frivillige er vigtige i det danske foreningsliv - uden jeres hjælp ingen forening.
Vi står alle på kanten til 2018 - et spændende år, som bl.a. indeholder et DM for juniorer på hjemmebane i Svømmeland og mange andre spændende ting. - Der er tilbud til alle fra den mindste og til den ældste.

Godt nytår 2018 til jer alle.

John Larsen, Formand.

[læs mere]
   

  Sæson 2017/2018 - Nyt fra formanden  - opstart mv.
Nyt fra formanden om sommerens og efterårets begivenheder.
[læs mere]
   

  De frivilliges hjælp til Aalborg Svømmeklub
DÅM 2017 og DGI landsstævne i Aalborg.
[læs mere]
   

  Generalforsamling 
[læs mere]
   

 

Nyt i undervisningsafdelingen


Ændring i Undervisningsafdelingen

Trine Bakholm har valgt at stoppe som undervisningsleder i Aalborg Svømmeklub, og jeg vil gerne på klubbens vegne sige dig tusind tak for den store indsats, som du har ydet for AS gennem mange år, såvel som træner som leder.

Vi er på udkig efter en ny undervisningsleder, og der arbejdes pt. med opgaven. Vi har umiddelbart valgt at lægge en række opgaver ud til de to halansvarlige, som vi i dag har indgået en aftale med. Øvrige opgaver varetages af bestyrelsen indtil der er fundet en ny undervisningsleder.

I Østre Alle og Gigantium er det Phillip Lundqvist der er ansvarlig.
I Sofiendal er det Jais O. Nielsen der er ansvarlig.

Såfremt der opstår ting der skal løses i hallerne eller andet vedr. svømme-undervisningen mv. kan en af de to kontaktes.

Tag godt imod de to ude i hallerne. Jeg er sikker på at de yder det optimale for at få dagligdagen til at fungere til fuld tilfredshed for klubbens medlemmerne og alle andre der færdes i hallerne.

Hilsen

John Larsen, formand.

3. april 2016

[læs mere]
   

  "Jeg skal arbejde mere målrettet i 2015"..........læs interview med Viktor Bromer 
[læs mere]
   

  Aalborg Svømmeklub har afholdt generalforsamling
[læs mere]
   

  Nyt fra formanden - kontingentstigning 1.3.2016
Kontingentstigning og generalforsamling.
[læs mere]
   

  Alle er godt i gang
Lidt løst og fast nyt fra formanden
[læs mere]
   

  Nyt klubtøj - aftale indgået med Sport24
[læs mere]
   

  Aalborg Svømmeklub - Vinder af Den Nordjyske Idrætspris 2015
[læs mere]
   

  Stor fokus på Aalborg Svømmeklub.

Mange øjne hviler i disse dage på Aalborg Svømmeklub. - Klubben er blandt de tre nominerede til Den Nordjyske Idrætspris - spændende!! - Bliver det AS der vinder eller løber en af de to andre kandidater med prisen? - Torsdag først på aftenen kender vi svaret, og uanset om AS er vinderen eller ej, er der endnu engang blevet sat fokus på vores store dejlige forening med godt 2200 medlemmer, som favner aldersmæssigt fra 5 til 85 år, og de nyder alle vandet, uanset om de er i gang med:

   At lære at svømme
   Spille vandpolo.
   Dykke på de store dybder
   Dyrke konkurrence svømning
   Motionerer
   Springe fra vipper ved udspring
   Lærer livredning.
   Svømmer i det åbne vand.

Er det ikke skønt med denne mangfoldighed, til stor gavn for alle jer medlemmer.
Det er dejligt at stå i spidsen for en stor flok entusiastiske medlemmer, som hver uge undervises / trænes af en lang række dygtige trænere, med henblik på netop at få mest muligt ud af deres evner i vandet. Hertil kommer en lang række frivillige og Lene på kontoret som er med til at få det hele "bundet godt sammen".
Jeg er stolt af at stå i spidsen for denne Danmarks bedste svømmeklub - Aalborg Svømmeklub.
Og så venter vi alle blot på at det skal blive torsdag, så vi kan få spændingen udløst.

Vandhilsen fra John
[læs mere]
   

  Ny sponsoraftale med SunCharter
[læs mere]
   

  Den NORDJYSKE Idrætspris
[læs mere]
   

  Aalborg Svømmeklub har fået ny formand
[læs mere]
   

  Årets danske sportspræstation: Stem på Mie Ø.
[læs mere]
   

  Mie Ø. med nordisk og dansk rekord på sølvholdkappen 4x50 medley
[læs mere]
   

  Mie Ø europamester i 100m ryg - laver samtidig ny europarekord
[læs mere]
   

  Fantastisk afslutning på førstedagen til EKM
[læs mere]
   

  Målet er EM-medaljer i Herning
[læs mere]
   

  Aalborg Svømmeklub inviterer til et brag af en svømmefest
[læs mere]
   

  Sølvmedalje til Nicolas i 400 medley ved Nordiske Junior Mesterskaber
[læs mere]
   

  Nicolas Blanch ny nordisk junior mester
[læs mere]
   

  Træninger - julen 2013
Træning AS1, AS2 og AS3
[læs mere]
   

  Vestdanske Årgangsmesterskaber, gruppe 1 og 2
[læs mere]
   

  Viktor Bromer modtager Toms Guldbarre Pris
[læs mere]
   

  Aalborg Svømmeklubs EM-svømmere i TV2Nord
[læs mere]
   

  Gode AS præstationer ved årets Limfjordskrydser.
[læs mere]
   

  Kom med til åbent hus i Nørresundby Idrætscenter 13. september
[læs mere]
   

  Aalborg Svømmeklub slutter aftenen af med 2 x GULD i holdkapperne.
[læs mere]
   

  Optakt til DMK i Bellahøj.
[læs mere]
   

  God start på DMK af Aalborgsvømmerne
[læs mere]
   

  Juleindkøbsaften i Intersport
[læs mere]
   

  Resultater fra Limfjordskrydser 2013.
Kom og følg dette løb, som afvikles for 7. gang
[læs mere]
   

  EM-ambassadører til Aqua Camp.
TV2 Nord og TV2 Sporten var i dag forbi Aqua Camp, hvor også to af Aalborg Svømmeklubs EM-ambassadører Joachim Mortensen og Viktor Bromer kiggede forbi og skrev autografer til alle vores glade, unge svømmere. Se med på TV Nord i aften kl. 19.30.
[læs mere]
   

  100 års jubilæet - set igennem et kamera
[læs mere]
   

  Aalborg Svømmeklub fylder i dag 100 år, og vi har i den forbindelse snakket med formand Denise Bakholm.
[læs mere]
   

  Nye Undervisningshold om lørdagen i Østre Alle
[læs mere]
   

  30 medaljer til DM i KonkurrenceLivredning
16 guld - 9 sølv - 5 bronze medaljer til vores konkurrencelivredere ved DM.
[læs mere]
   

  TØJ NYHED Klubdragt... 
Bukser til hættetrøjen - den nye klubdragt, kan nu ses og købes i AS-Shoppen .......
   

  Ny AS-rygsæk på lager
[læs mere]
   

  Aalborg svømmeklubs bestyrelse har udnævnt et æresmedlem: Olav Bennike
[læs mere]
   

  Cheftræner Leifi er kåret som årets Danske Juniortræner..
[læs mere]
   

  SOMMERFERIE
[læs mere]
   

  Ny Klubdragt forsinket - Rygsæk prisstigning
[læs mere]
   

  TAK.
Tak... er kun en lille ord
[læs mere]
   

  Årets Generalforsamling. Ny formand blev Denise Bakholm
[læs mere]
   

  Formandens beretning 2010
[læs mere]
   Nyheder
Det kører for Aalborgs Masters-svøm...
[læs mere]
07-09-2018
DM langbane, dag 4
[læs mere]
16-07-2018
DM langbane, dag 3
[læs mere]
14-07-2018
DM langbane, dag 2
[læs mere]
13-07-2018
DM langbane, dag 1
[læs mere]
12-07-2018
Nyheder - Undervisning
DM i bassinlivredning
[læs mere]
09-04-2017
Lidt nyt fra undervisningsafdelinge...
Skolesvømning - nye tiltag i samarbejde med SVØM - Månedens medarbejder
[læs mere]
12-03-2017
Ny chefinstruktør ansat
[læs mere]
27-06-2016
Nyheder - Polo
Vandpolo i Vestre Fjordpark.
Vandpolo bane etableres i Vester Fjordpark.
[læs mere]
17-04-2017
I kan hente vores årsberetning for 2009 her...
[læs mere]
03-03-2010
Information
Ind- og udmeldelse
[læs mere]
09-01-2014
Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
sitelist.html