Om Aalborg Svømmeklub
Undervisning
Konkurrence
Vandpolo
Dykker
A.S.V.
AS shop
Aalborg Svømmeklub
   
Sitemap Print
retur
 

Optakt til DMK i Bellahøj.

 
 

Det er I morgen torsdag, hvor toppen af landets svømmere samles til Danmarks Mesterskaberne på kortbane i Bellahøj Svømmestadion. Det bliver 4 dage med fuld tryk på, hvor der bliver kåret både junior- og seniormesterskaber på samme tid i 46 forskellige løb. Indledende afsnit begynder 09.30 og finaleafsnit kl. 17.00 alle dage. Indledende afsnit fungerer både som indledende for seniorsvømmere og direkte finaler for juniorsvømmere.

Aalborg Svømmeklub stiller op med et stort hold med 32 svømmere, en god blanding af erfarende seniore til talentfulde juniore. Der er klare mål for klubben, om at være i blandt de 4 bedste klubber til stævnet, og at have flere svømmerne der slås om medaljerne, både i senior- såvel som juniorrækken.

DMK er kvalifikationsstævne til NJM/NM i Finland. Der bliver tæt kamp i Bellahøj om pladserne, hvor det forventes at nogle AS svømmere blander sig i kampen.

Program, startlister, officiallister og generel information kan ses via dette link: http://www.svoem.org/Aktuelt/Kalender/Aktivitet/?id=7095#Resultatlister

Livetiming kan følges her:
http://www.livetiming.dk/index.php?cid=1173?&lang=3
/

/Trænerne 
Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
sitelist.html