Om Aalborg Svømmeklub

retur

Mie Ø europamester i 100m ryg - laver samtidig ny europarekord

Status på 2. dagen ved EKM i Herning

400 Medley: Viktor Bromer gik 4.14.07 i indledende og endte dermed på en samlet 18. plads.

100 Medley - Damer: Julie Levisen videre til semifinale i tiden 1.02.31. I semifinalen gik Julie 1.02.07, hvilket rakte til en samlet 19. plads. Julie var også med i mix-holdkappen, der satte dansk rekord med tiden 1.43.42.

Finalen i 100m ryg var vanvittig intens og pænt tæt, indtil Mies vending ved 75m. Så blev tempoet sat mere op, spurten sat ind, og Mie slog først ind i tiden 55.99; ny europamester og ny europarekord. Så flot svømmet af Mie i en fantastisk kulisse. Jublen ville ingen ende tage over vores seje Mie, og det brusede ned imod hende med: "Mie, Mie, Mie". En stor aften i Aalborg Svømmeklub. Stort tillykke til Mie med hendes fantastiske præstation. Stort tillykke til hendes træner Eyleifur Jóhannesson. Det er fantastisk at være AS'er i disse dage.

Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk

sitelist.html