Om Aalborg Svømmeklub
Aalborg Svømmeklub

Sitemap Print
retur

Aalborg Svømmeklub har fået ny formand

Aalborg Svømmeklub afholdt i dag den årlige generalforsamling i Aalborg Svømmeklubs klubhus.

I den forbindelse har formand Denise Bakholm valgt ikke at genopstille.

Derfor har AS i dag fået ny formand. Det er John Larsen, næstformand.

John er 58 år, gift med Erna, har to sønner Michael og Jesper, som begge har svømmet i AS.

John kom til AS ifm. drengenes svømning  for 11 år siden. John startede som frivillig i AS i sponsorudvalget. Siden 2009 har John været svømmeleder i konkurrenceafdelingen indtil for ca. 1 års tid siden, hvor Dennis Kjær blev konstitueret som svømmeleder.

I det civile hverv er John ansat hos Skat i Hjørring. I den sparsomme fritid bliver det til lidt motionssvømning i AS.

Aalborg Svømmeklub ønsker John stort tillykke med formandskabet.

Samtidig vil AS gerne sige Denise Bakholm stor tak for hendes kæmpe indsats som formand for klubben.

Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk

sitelist.html