Om Aalborg Svømmeklub
Undervisning
Konkurrence
Vandpolo
Dykker
A.S.V.
AS shop
Aalborg Svømmeklub
   
Sitemap Print
retur
 

Lidt nyt fra undervisningsafdelingen

 
 

Aalborg Svømmeklub samarbejder med Aalborg Kommune om skolesvømning, og det har vist sig som en rigtig god løsning med et stort udbytte både for elever såvel som skolelærere og svømmeinstruktører. Vi, fra AS, ser en stor udvikling hos eleverne i bassinet, og samarbejdet med skolelærerne fungerer super godt.
I AS' undervisningsafdeling er vi i gang med at lave lidt ændringer i samarbejde med Dansk Svømmeunion. Det er et spændende samarbejde, og vi ser frem til sæsonen 17/18, hvor vi forhåbentligt kan lancere nogle nye tiltag, der er med til at gøre det endnu sjovere at gå til svømning i AS.
Sidst men ikke mindst arbejdes der pt. på et nyt tiltag, hvor vi vil kåre "månedens medarbejder" i AS. Månedens medarbejder kan være både instruktør, badeopsyn eller assistent - det kræves, at medarbejderen har gjort et fantastisk stykke arbejde, og kollegaerne "stemmer" på ham/hende. Jeg vil også meget gerne opfordre alle afdelingens medlemmer til at skrive en mail til mig (kiabager@aalborgsvommeklub.dk), hvis man oplever eller ser noget virkeligt godt og solidt arbejde i hallen. Det kunne jo have indflydelse på valget af månedens medarbejder - Det er altid godt med ris, men endnu dejligere med ros  Jeg håber på at få søsat dette tiltag hurtigst muligt.

Kia Bager
ChefinstruktørAalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
sitelist.html