Om Aalborg Svømmeklub
Undervisning
Konkurrence
Vandpolo
Dykker
A.S.V.
AS shop
Aalborg Svømmeklub
   
Sitemap Print
retur
 

Sæson 2017/2018 - Nyt fra formanden  - opstart mv.

 
 

Sæsonen2017/2018 i gang.
En svømmeklub er altid i gang. - Selvom der har været sommerferie, har der også i denne periode været svømmet mv.

Aalborg har fået et nyt friluftsbad - Vester Fjordpark, som blev indviet kort før DGI landstævnet som Aalborg Kommune var vært for. En del af Vester Fjordpark er et fantastisk nyt klubhus til vores dykkerafdeling, og nye vandpolofaciliteter til polo spillerne, således der nu er mulighed for at spille under åben himmel, når vejret tillader det. Men også mange andre gode nye ting i Vester Fjordpark, som jeg håber I vil benytte jer af - Bl.a. en åben vand bane i fjorden.

Aalborg Svømmeklub afviklede med stor succes DÅM i Svømmeland. En stor succes takket være alle I frivillige, som var med til at svømmere, officials, tilskuere mv. fik en god oplevelse - Med nye startskamler, banetov, og et fantastisk samarbejde med Svømmeland er der skabt grobund for lignende stævner i fremtiden.

Henover sommeren har Aalborg Svømmeklub afholdt Aqua Camp med stor succes, til glæde for nogle af byens børn. Der arbejdes på at der næste år laves en camp i første og sidste uge af sommerferien.

I et samarbejde med DGI har der også været afholdt Rescue Camp med succes.

Viktor Bromer deltog ved årets VM i Budapest, og opnåde en 7. plads i en meget stærkt besat 200 m fly finale - Fra sæsonstarten rykker Viktor til NTC, hvor han dagligt vil træne med henblik på yderligere udvikling og udbygning af sin placering i verdenseliten - Viktor er fortsat tilknyttet Aalborg Svømmeklub, og stiller op for AS til mesterskaber mv., samt deltager i træningen i Aalborg med jævne mellemrum.

Mastersvømmeren Kirsten Møller har deltaget i VM for Masters i Budapest om kom hjem med en flot 10. plads. Vi vil gerne fejre Kirsten ved opstartsstævnet d. 9.9 i Østre Alle - Og nu vi er ved Østre Alle er hallen kommet godt i gang efter en renovering af vandbehandlingsanlægget.

Limfjordskrydseren skulle være afviklet lørdag d. 19. august men måtte delvis aflyses pga. vejret. - Tak til jer der nåede at svømme, og var klar til det, samt de frivillige som gør det muligt at skabe rammerne for denne event. Vi prøver igen søndag den 3. september 2017, og håber vejrguderne er med os.

Jackie Gade var en af de Aalborg svømmere der nåede at gennemføre d. 19. august. Jackie har henover sommeren med stor succes deltaget ved NM og EM i open water. Det blev til medaljer ved NM - tillykke med det. Vi følger med spænding dine fremtidige løb rundt omkring.

Aalborg Svømmeklubs cheftræner Eyleifur Johannesson - i daglig tale Leifi - havde den 1. august 2017 været i AS i 10 år. - Det er vi meget glade for, og håber at der er mulighed for flere år endnu, hvor klubben til stadighed kan fortsætte med at være med i toppen af dansk svømning. Tirsdag aften under AS Elites landtræning blev Leifi kort hyldet af svømmere og repræsentanter fra bestyrelsen, og Leifi modtog en gave i anledning af jubilæet.

På kontoret har Lene haft travlt med indmeldinger til den nye sæson - der er endnu ledige pladser til at svømme i vores dejlige svømmeklub.

Konkurrencesvømmerne har sat gang i sæsonen med henblik på forberedelserne til diverse stævner og mesterskaber, herunder et EM på kortbane i Royal Arena kort før jul. Jeg håber AS bliver godt repræsenteret, samt at mange af jer vil tage over og overvære dette fantastiske mesterskab. En af deltagerne er formentlig Mie, som går en ekstra travl tid i møde ved også at deltage i Vild med dans. Så Mie har et meget travlt og spændende efterår i vente. - Vi hepper på dig, både på bassinkanten og ved dansegulvet/TV.

Tak for hjælpen til jer alle, der stiller op og yder en indsats for vores dejlige Aalborg Svømmeklub.

23.8.2017 Vandhilsen fra John.
Nyheder
Nytårs hilsen 2019 
Året 2018 har som de foregående år været et meget aktivt år i Aalborg Svømmeklub...
[læs mere]
02-09-2018
Nyheder - Polo
Vandpolo i Vestre Fjordpark.
Vandpolo bane etableres i Vester Fjordpark.
[læs mere]
17-04-2017
Nyheder - Undervisning
REMA 1000 Aqua Camp 2019 
I uge 31 og 32 tilbyder Aalborg Svømmeklub alle vandglade børn mellem 6 - 13 år ...
[læs mere]
06-04-2019
DM i bassinlivredning
[læs mere]
09-04-2017
Lidt nyt fra undervisningsafdelinge...
Skolesvømning - nye tiltag i samarbejde med SVØM - Månedens medarbejder
[læs mere]
12-03-2017
Ny chefinstruktør ansat
[læs mere]
27-06-2016
Trænger du til et velfortjent afbræ...
[læs mere]
09-12-2013
Information
Ind- og udmeldelse
[læs mere]
09-01-2014
Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
sitelist.html