Om Aalborg Svømmeklub
Undervisning
Konkurrence
Vandpolo
Dykker
A.S.V.
AS shop
Aalborg Svømmeklub
   
Sitemap Print
retur
 

Nytårs hilsen 2019 

 
 

Året 2018 har som de foregående år været et meget aktivt år i Aalborg Svømmeklub. Udover alle de flotte sportslige resultater, har der været utallige aktiviteter i form af: svømmeundervisning - motionssvømning - skolesvømning - konkurrencesvømning - vandpolo - livredning - bassinlivredderprøver - udspring - dykning - open water svømning bl.a. med Limfjordskrydseren, som blev afviklet for 12. gang i et godt samarbejde mellem AS - NORD - Nørresundby Idrætscenter og Dansk Svømmeunion.
Aalborg Svømmeklub har i løbet af 2018 fået implementeret partnerskabsaftale, efter at aftaleparterne AS - Dansk Svømmeunion - Elite Sport Aalborg og Aalborg kommune underskrev aftalen i april måned. - Aftalen er til stor gavn og glæde for udviklingen af svømningen i det nordjyske.
Aalborg Svømmeklub Venner (ASV) har endnu engang ydet en fantastisk og uvurderlig indsats for Aalborg Svømmeklub, ved at stille op med forplejning mv. til de stævner og sociale arrangementer der har været i løbet af 2018. - Årets indsats af de flittige ASV'er har netop udløst et stort økonomisk tilskud til AS. - Det siger jeg på klubbens vegne mange tak for.
I undervisningsafdelingen er der tilført yderligere arbejdskraft til denne store afdeling. Chefinstruktør Julie Lee Clausen fortsætter med at løse en række overordnede opgaver, og Camilla Fischer er ansat som undervisningskoordinator, med hovedopgave sikring af god daglig drift. Herudover har Jan Byskov igen påtaget sig opgaven som undervisnings-leder, med det overordnede politiske ansvar for afdelingen, og medlem af bestyrelsen. Jan har tidligere varetaget denne opgave, og hertil kommer hans instruktørerfaring og funktionen som livredningsdommer. - Med disse udvidelser af den ledelsesmæssige del af undervisningsafdelingen, er grundlaget for en stabil drift og fortsat udvikling af klubbens kerneområde i gode hænder.
I konkurrenceafdelingen er der igennem 2018 opnået en lang række gode resultater, afsluttende med en bronzemedalje ved årets Danske Hold Mesterskab. - Flere af vores bedste svømmere har valgt at stoppe, og derfor er der et generationsskifte i gang. - Det vil også medføre, at vi i en overgangsfase formentlig ikke ser resultater helt på samme niveau som hidtil - men hvem ved, med den dygtige trænerstab og flittige svømmere er mulighederne til stede.
2018 var også året hvor vi endnu engang forlængede aftalen med Cheftræner Leifi - det er vi super glade for. Med dig ved roret er Aalborg Svømmeklub sikret en yderst kompetent og erfaren cheftræner i spidsen for klubbens konkurrenceafdeling - Du er og bliver den bedste.
Med henblik på at udbygge rekrutteringen af svømmere til konkurrencesvømning, er der oprettet et Pingvinhold, hvor medlemmer fra undervisningsafdelingen tilbydes en ugentlig ekstra træning, med henblik på evt. senere at komme på talentholdet. - Ved at have dette tilbud, skulle der gerne blive et bedre rekrutteringsgrundlag.
I løbet af 2018 er der blevet indgået to vigtige udstyrsaftaler. En tøj aftale med SPORTMASTER og en udstyrsaftale med PROSWIM. - Gode aftaler til stor gavn for alle klubbens og dens medlemmer.
Pt. arbejders der på kontoret og i bestyrelsen med implementering af klubmodul - et administrativt system, som medfører nye og nemmere administrative rutiner, herunder bl.a. medlemsregistrering og kontingentbetaling. I løbet af januar måned vil I alle ude i hallerne blive mødt af ekstra personale, som vil uddele materiale vedr. klubmodul, samt kunne svare på spørgsmål.
Aalborg Svømmeklubs Dykkerafdeling har nu fået sig godt etablere i de dejlige lokaliteter i Vester Fjordpark, og afdelingens medlemstal fortætter med at stig - Har dykning din interesse, så kig forbi til klubaften hver tirsdag til disse gode folk.
Vandpoloafdelingen udvikler sig fortsat, og der arbejdes pt. på bedre forhold omkring bassin tid til afvikling af kampe. - Der ser ud til at der er forbedringer på vej i løbet af 2019, hvilket vi alle hilser velkommen.
Afslutningsvis vil jeg gerne takke alle klubbens samarbejdspartnere, frivillig og ansatte for den indsats der er ydet gennem 2018. - ALLE ansatte og frivillige er vigtige for Aalborg Svømmeklub. - Den gode indsats i hver især yder i dagligdagen, er medvirkende til at klubbens medlemmer får gode vandoplevelser.
2019 vil byde på mange forskellige aktiviteter i vores dejlige svømmeklub. Udover de daglige aktiviteter, vil der være et DÅM - Ungdomslege i Aalborg og meget meget mere.

Vand hilsen og Godt nytår 2019 til jer alle.
31.12.2018 John Larsen - Formand.

Nyheder
Nytårs hilsen 2019 
Året 2018 har som de foregående år været et meget aktivt år i Aalborg Svømmeklub...
[læs mere]
02-09-2018
Nyheder - Polo
Vandpolo i Vestre Fjordpark.
Vandpolo bane etableres i Vester Fjordpark.
[læs mere]
17-04-2017
Nyheder - Undervisning
REMA 1000 Aqua Camp 2019 
I uge 31 og 32 tilbyder Aalborg Svømmeklub alle vandglade børn mellem 6 - 13 år ...
[læs mere]
06-04-2019
DM i bassinlivredning
[læs mere]
09-04-2017
Lidt nyt fra undervisningsafdelinge...
Skolesvømning - nye tiltag i samarbejde med SVØM - Månedens medarbejder
[læs mere]
12-03-2017
Ny chefinstruktør ansat
[læs mere]
27-06-2016
Trænger du til et velfortjent afbræ...
[læs mere]
09-12-2013
Information
Ind- og udmeldelse
[læs mere]
09-01-2014
Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
sitelist.html