Om Aalborg Svømmeklub
Undervisning
Konkurrence
Vandpolo
Dykker
A.S.V.
AS shop
Aalborg Svømmeklub
   
Sitemap Print
retur
 

Sæson 2018/2019 - Nyt fra formanden

 
 

Sæson 2018/2019
Aalborg Svømmeklub er nu godt i gang med sæsonen, og alle hold er kommet godt i gang, ovenpå en god varm sommer.
Klubbens motto er "svømning for livet" - Vi har hold til alle - kontakt kontoret og få netop dit holdønske opfyldt.
Vores opsyn, assistenter og svømmetrænere står klar i undervisningsafdelingen til at lære det enkelte medlem netop de færdigheder, som der er brug for. Der undervises i hallerne Gigantium, Sofiendal og Østre Alle. - Vores nabo i Østre Alle roder ganske vist lidt for tiden, men det forhindrer ikke Aalborg Svømmeklub i at forsætte med svømmeundervisningen i svømmehallen.
En svømmeklub "sover aldrig" - derfor har der også været aktiviteter henover sommeren. - Alt med stor succes. - 115 børn til Aqua Camp i Sofiendal Svømmehal - 20 børn til Rescue Camp - 276 deltager til den 12. udgave af Limfjordskrydseren - Adskillige danske mesterskaber.
Er du mere til dykning, livredning, udspring eller vandpolo er der også her muligheder i AS. - Dykkerne holder til i det dejlige Vester Fjordpark, og holder klubaften hver tirsdag - kig forbi - måske du er det nye medlem af vores dykkerafdeling. - Mht. til de andre afdelinger kontakt vores kontor. Udspring træner i Gigantium, og vandpolo i Sofiendal og Haraldslund Svømmehaller.
Konkurrencesvømmerne har et Dansk Holdmesterskab og en række individuelle mesterskaber der skal forsvares, og nye måske føjes til. - Der er arbejdet med rammerne for at opnå de optimale resultater.
Rammerne består bl.a. en forlængelse af aftalen med klubbens cheftræner i over 10 år - Leifi Johannesson. Det er vi meget glade for. - Det giver grobund for fastholdelse, og udbygning af klubbens niveau, såvel nationalt som internationalt. Herudover er den øvrige trænerstab også klar til den nye sæson.
Der er også i løbet af 2018 indgået en partnerskabsaftale, med støtte fra Aalborg kommune /Elite Sport Aalborg og Dansk Svømmeunion. - Nogle elementer heri er medvirkende til et tættere samarbejde omkring talent udviklingsarbejdet i nordjysk svømning. - Helt konkret har det medført et tæt samarbejde mellem Aalborg Svømmeklub, Pingvinen Støvring, Svømmeklubben NORD og Hobro Svømmeklub.
Aftalen giver også mulighed for til stadighed at udvide og forbedre de tilbud der er til klubbens allerbedste svømmere.
Udover disse tiltag, er der igangsat to nye hold i AS. - Pingvinholdet er et overgangshold mellem svømmeundervisning i svømmeskolen og konkurrencesvømning i konkurrenceafdelingen. - Herved kan det enkelte medlem være bedre forberedt gennem yderligere træning af færdigheder, inden der fortsættes på talentholdet. - Også i den anden ende (rent aldersmæssigt) er der oprettet et nyt hold, som er for svømmere der er i deres karrieres efterår, og derfor ikke har så meget tid til konkurrencesvømning mere, men dog fortsat gerne vil være med på et højt niveau. Svømmerne på dette hold er udpeget af cheftrænere, og svømmer et par gange om ugen sammen med AS Elite og et par gang med masters.
Aalborg Svømmeklub er netop tildelt Danske Årgangsmesterskaber i sommeren 2019, og der er indgået en aftale med Nørresundby idrætscenter (Svømmeland) om at afholde stævnet der i lighed med 2017.
Aalborg Svømmeklub har indgået tøj aftale med SPORTMASTER, som levere klub tøjet fremover.
Klubbens sponsorudvalg arbejder ihærdigt på at tilføre klubben sponsorater - Har du en ide, så kontakt dem.
Tiden har krævet at Aalborg Svømmeklub får et nyt administrativt system til håndtering af den store medlemsskare, og der for er vi i disse dage ved at påbegynde opstarten af klubmodul.dk. - Dette system skulle automatisere en lang række arbejdsgange internt i klubben, og gøre dagligdagen nemmere for kontoret, de ansatte og de frivillige.
I den forgangne weekend har Aalborg Svømmeklub været til stede ved arrangementet i det dejlige Vester Fjordpark. Jeg vil gerne takke de instruktører mv. som gjorde god reklame for Aalborg Svømmeklub ved at introducerede konkurrencelivredning, konkurrencesvømning og livredende førstehjælp. - Det var også medarbejdere fra AS der var livreddere ved arrangementet.

2.9.18 John Larsen, Formand.
Nyheder
Sæson 2018/2019 - Nyt fra formanden
Aalborg Svømmeklub er nu godt i gang med sæsonen, og alle hold er kommet godt i ...
[læs mere]
02-09-2018
Nyheder - Polo
Vandpolo i Vestre Fjordpark.
Vandpolo bane etableres i Vester Fjordpark.
[læs mere]
17-04-2017
Nyheder - Undervisning
DM i bassinlivredning
[læs mere]
09-04-2017
Lidt nyt fra undervisningsafdelinge...
Skolesvømning - nye tiltag i samarbejde med SVØM - Månedens medarbejder
[læs mere]
12-03-2017
Ny chefinstruktør ansat
[læs mere]
27-06-2016
Trænger du til et velfortjent afbræ...
[læs mere]
09-12-2013
Træningslejr AS3
[læs mere]
12-03-2014
Information
Ind- og udmeldelse
[læs mere]
09-01-2014
Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
sitelist.html