Om Aalborg Svømmeklub
Undervisning
Konkurrence
Vandpolo
Dykker
A.S.V.
AS shop
Aalborg Svømmeklub
   
Sitemap Print
retur
 

Det kører for Aalborgs Masters-svømmere ved EM i Slovenien

 
 

1. og 2. dag til European Masters Championships 2018

Efter en hektisk tur fra Aalborg til Aarhus, der bl.a. bød på sandwich og motorstop, ankommer Aalborg Svømmeklubs fire herresvømmere til Aarhus, hvor de to kvindesvømmere blev samlet op. En Toyota Yaris med et dødt batteri blev skiftet ud med en Ford Transit anno 2004, hvorefter turen fortsatte mod guld og hæder i Slovenien.

Efter 1600km, 60 pølsehorn, en ?full body hair remove? og en kort middagslur var drengene klar til 4x50 Hold Medley. I et knivskarpt felt af østeuropæere tager Aalborg holdet bestående af Daniel Svane Halkjær, Søren Viktor Larsen, Lasse Schrøder Jakobsen og Emil Skovfoged Gregersen sølvet efter Ukraine. Sølvmedaljen blev fejret med pizza efterfulgt af en tiltrængt nattesøvn.

Anden dagen bød på spændende program bestående af 200m frisvømning, 50m Brystsvømning og 100m Butterfly. Alle Aalborg svømmerne kom i aktion og viste endnu engang, at de kunne være med, hvor det virkelig er sjovt!

Første svømmer i vandet var Emil Skovfoged Gregersen i 200m frisvømning. Emil forsøgte sig med et alternativt splittet løb, hvilket resulterede i en emotionel rutsjebanetur, hvor holdkammeraterne flere gange troede på medalje. En hård sidste 50m placerer dog Emil lige uden for podiet i ny sæson bedste.

Næste løb var 50m Brystsvømning, og her var Aalborg både repræsenteret ved herrer og damer. Søren Viktor Larsen viser vejen med imponerende svømning og ny PR i tiden 31,85. Det flotte løb blev fulgt op med stævnets hidtil flotteste resultat, leveret af Louise B. Dalgaard. Louise vinder ikke bare guldet, men kvitterer dertil med en ny Dansk Masters Rekord i aldersgruppen 25-29 år i tiden 33,28.

Sidste løb var 100m Butterfly, og her skulle de tre resterende Aalborg Svømmere i vandet. Damerne var først, hvor Mathilde Pugholm Hvid var repræsenteret i damernes finale heat. Efter en formidabel hjemtur, hvor Mathilde brager frem i feltet ender hun ærgerligt lige uden for medaljerne. Herefter var det herrernes tur, hvor hele to svømmere fra Aalborg var at finde i finalen. Daniel Svane Halkjær og Lasse Schrøder Jakobsen indledte efter første 50m en hanekamp om bronzemedaljen. På den sidste del af løbet viser Lasse, at han har smidt mange meter i banken hen over sommerferien og trækker derfor det længste strå. Hermed blev det til en flot bronze, og hermed Aalborgs tredje medalje ved European Masters Championships 2018.

De flotte resultater blev igen fejret på restaurant samt med en lokal øl, inden de kommende dage byder på mere spændende svømning.

Stort tillykke skal lyde fra AS - stærkt svømmet.

Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
sitelist.html