Om Aalborg Svømmeklub
Undervisning
Konkurrence
Vandpolo
Dykker
A.S.V.
AS shop
Aalborg Svømmeklub
   
Sitemap Print
retur
 

TAK.

 
 

 Søndag d. 8.5.2011.Tak... er kun en lille ord, men det har rigtig stor betydning. Her fra min klumme skal der lyde et KÆMPE STORT TAK.

Vi havde en super god dag i fredags, hvor vi holdt indvielse af vores nye klubhus. Vi fik besøg af rigtig mange gode venner, og vi fik dejlige gaver og blomster, som vi bestemt kunne bruge. Tusind tak for det.

De sidste dage op til åbent hus, var voldsom hektiske.. alt skulle være klar.. så fredag klokken 12.30 få kvarter før vi åbnede dørene, satte vi nye skilte op, og plantede krukkerne.. og alle var så klar til at tage imod. Vi var mange der gik de sidste par dage op til og svedte godt for at nå i mål..

Det ligger mig derfor meget på sinde at få sagt tak for hjælpen til alle jer, som tog et nap.. med at sætte på plads, hænge gardiner og billeder op, bære ind, pakke ud, pudse pokaler, smøre sandwich,og så videre og så videre.

Hvis Aalborg svømmeklub ikke var så heldige at have så mange frivillige gik det slet, slet ikke.. ved I godt det, alle jer derude? Her handler det om at GIVE. Give til svømmerne, til hinanden, til fællesskabet og ikke mindst til samfundet.

Der er mange børn/unge som får en god forenings tradition hos os.. det kan jeg bevise. F.eks. skrev en af vore svømmere, som kom til receptionen, i vores gæstebog: "tak fordi I gør så meget for os", disse svømmere vil selv gøre tilsvarende når de bliver voksne, er jeg sikker på.

Helt ærligt.. så stod bestyrelsen med gæstebogen dagen efter, og var helt rørt. Det kan ikke blive bedre, vel?. Tænk at vi kan give noget videre til næste generation af sådan en kaliber..

Fredag aften holdt vi en frivillig fest i klublokalerne.. vi nød at være sammen og der var en dejlig stemning.. Rigtig mange gav SU og bestyrelse positive ord med.. og det gør faktisk en stor forskel, for så ved vi, at indsatsen betyder noget.. (...tak er et lille ord med stor betydning). Som Jesper fra Vandpolo-afdelingen sagde i sin tale: Tænk ikke på om Aalborg svømmeklub giver overskud, eller om vi tjener penge, nej, det handler udelukkende om at gøre noget særligt for de unge, give dem en god fritid.. og det kommer netop ved klubånd, og dette kan det nye klubhus være med til at gøre fremover.. så bak op, jer som er forældre. (skulle der nu være en forældre, en bedsteforældre eller hvem som helst som kunne tænke sig at give en frivillig hånd, så skriv til mig)

Stor tak til dig Lene på kontoret for bøvl og besvær med håndværkere, nye rutiner og så videre.. du gør det godt.

Tak skal også lyde til alle jer, som bor sammen med/er gift med en af vores frivillige. Jeg ved, at det koster på hjemmefronten sådan at stillle op til det frivillige arbejde. Alle jer, som er bag, er lige så vigtige for, at vi kan lykkedes med at drive en klub af denne størrelse.

Og til sidst vil jeg gerne sige stor tak til ASV, SU og bestyrelse for jeres utrættelighed.. og engagement.. DET MÆRKEDE VI ALLE.

Hold da op hvor der arbejdes i AS!!! for ene og alene svømmernes skyld.

Mange AS- hilsner fra Denise Bakholm
Nyheder
Nytårs hilsen 2019 
Året 2018 har som de foregående år været et meget aktivt år i Aalborg Svømmeklub...
[læs mere]
02-09-2018
Nyheder - Polo
Vandpolo i Vestre Fjordpark.
Vandpolo bane etableres i Vester Fjordpark.
[læs mere]
17-04-2017
Nyheder - Undervisning
REMA 1000 Aqua Camp 2019 
I uge 31 og 32 tilbyder Aalborg Svømmeklub alle vandglade børn mellem 6 - 13 år ...
[læs mere]
06-04-2019
DM i bassinlivredning
[læs mere]
09-04-2017
Lidt nyt fra undervisningsafdelinge...
Skolesvømning - nye tiltag i samarbejde med SVØM - Månedens medarbejder
[læs mere]
12-03-2017
Ny chefinstruktør ansat
[læs mere]
27-06-2016
Trænger du til et velfortjent afbræ...
[læs mere]
09-12-2013
Information
Ind- og udmeldelse
[læs mere]
09-01-2014
Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
sitelist.html