Om Aalborg Svømmeklub
Undervisning
Konkurrence
Vandpolo
Dykker
A.S.V.
AS shop
Aalborg Svømmeklub
   
Sitemap Print
retur
 

Limfjordskrydseren

 
 

Der var dømt folkefest til årets svømmetur over Limfjorden d. 23. August 2008, det var udgave nr. 2 af Limfjordskrydseren, der afholdes i samarbejde med Svømmeklubben Nord, Svømme-land og Dansk Svømmeunion.

Vejret var godt og stemningen god i timerne op til starten kl. 13.50, og der var rigtig mange mennesker omkring kanalen, der kunne købes forfriskninger hos ASV, ligesom Aalborg Kommune(SBU) tilbød sundhedstjek. Efter alle svømmerne var sendt af sted i 6 heat, samledes interessen om Nørresundby siden hvor svømmerne kom i mål, her var der sodavand, frugt og medaljer til svømmerne, ligesom der var præmie-overrækkelse til nr. 1-2 og 3 i alle rækker.
Da ca. 250 svømmere skulle prøve kræfter med Limfjordens vande gav det megen trafik i vandet på tværs af fjorden og i kanalen ved Vestre Havnepromenade kæmpede svømmerne for at komme ud i Limfjorden.
 
I år var løbet udvidet med en lang distance på 1500 m., hvor der skulle svømmes ud af kanalen – ud til jernbanebroen og tilbage igen, hvorefter der skulle svømmes over Limfjorden, på denne distance deltog en anden rådmand, nemlig Thomas Kastrup-Larsen, der klarede turen i fin stil. Den korte distance var den mest populære med ca.
175 deltagere.

Af resultater kan nævnes, at AS svømmetræner Martin Jensen var hurtigst på den lange distance, på spindesiden var det Iben T. Johansen, Svømmeland Nørresundby(tidl. AS).
På den korte distance var Simon Sønderup Jensen og Lone Nielsen, begge AS, de hurtigste i mål.
Selv om der var ca. 50 flere deltagere end sidste år forløb afviklingen af stævnet på forbilledlig vis – både syd og nord for fjorden, så der er nok ingen tvivl om at Limfjordskrydseren er kommet for at blive – også i år 2009.
Tak til vore samarbejdspartnere, officials og sponsorer.

 
Nyheder
Nyt i undervisningsafdelingen...
Ændring i UndervisningsafdelingenTrine Bakholm har valgt at stoppe som undervisn...
[læs mere]
03-04-2016
Nyheder - Polo
Førsteholdet havde en begivenheds- ...
25 sekunder tilbage i semi-finalen, stillingen er uafgjort og Aalborg har bolden...
[læs mere]
28-08-2012
Nyheder - Undervisning
Kunne du tænke dig at blive en del ...
[læs mere]
15-05-2016
Aqua Camp uge 30 + 31
[læs mere]
25-04-2016
Trænger du til et velfortjent afbræ...
[læs mere]
09-12-2013
Information
Ind- og udmeldelse
[læs mere]
09-01-2014
Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
sitelist.html