Klubmodul henter siden
Holdturnering 1 runde - Hjørring
Dansk Svømmeunions Holdturnering - Runde 1

Da Covid-19 er over os i Danmark, har Dansk Svømmeunion udviklet en holdturnering, som erstatning for Vest-kortbane for junior og senior.
Det kan også ende med at blive en erstatning for Danske Mesterskaber for Hold. Vi i Aalborg har tilmeldt 3 hold, så vi kan få alle vores junior og senior i aktion. 
Holdturneringen bliver afviklet i forhold til Fina-point, derfor er alle løb og alle præstation vigtige, for at skabe et godt resultat for holdet Man kan læse mere her: https://www.svoem.org/_files/Dokumenter/sportsafdelingen/landsdkkendeholdturneringefterr20 20.pdf
Vi har valgt at klubben dækker tilmeldingsgebyr mm, da vi til gengæld forventer forældretransport og vi skal trække på nogle af jer som officials. Det kan være vi bliver nød til at bruge nogle af jer til stævner, hvor jeres børn ikke svømmer, men det forsøger vi at undgå. – Men alle stævner kommer til at ca.4 timer, så det heller ikke er hele dagen. I Aarhus og Silkeborg, hvor Aalborg 1 og 2 deltager, bliver damerne og herrernes løb afviklet adskilt, så det handler om hurtigt, at komme ind og ud af hallen, som vi prøvede det i Thisted. Alle 3 stævner, skal man ikke regne med der er særlig lang opvarmning – men det fungerede fint i Thisted. 
*Bemærk, at der svømmes IKKE med disk-løb, så vi skal undgå diskvalifikationer, da det kan blive en dyr fornøjelse. 
**Efter første runde, må vi blande rundt på holdene igen, så er man hammer god på Aalborg 3, kan man altså godt være på Aalborg 1 om 4 uger 
Aalborg 3 svømmer første runde i Hjørring på søndag. Stævnestart kl.14.30 Opvarmning fra kl.14.00. Færdig senest kl.18.00 (Bemærk, man skal gå i bad hjemmefra – der er kun mulighed for afvaskning efter stævnet og toiletbesøg).
Deltagere: Karoline Lundhøj, Emma, Anna, Freja, Caroline H, Stine, Alma, Line, Luanna, Morten, Inas, Mikkel, Sebastian og Marcus. 
Træner: Bjørn Sørensen 
Officials: Vi skal stille med en starter! 
Tilmeldte
14 /15
Tilmeldingsfrist
30.09.2020
Tidspunkt
04.10.2020 kl. 14.00 - 04.10.2020 kl. 18.00
Sted
Hjørring
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!