Sæson 2020 /2021

De seneste udmeldinger fra Regeringen, om nedsættelse af forsamlingsforbuddet til 10 personer, berører kun få hold i Aalborg Svømmeklub. - DISSE MEDLEMMER FÅR DIREKTE BESKED VIA SMS I LØBET AF SØNDAG D. 25. OKTOBER 2020.

Ved spørgsmål kontakt klubkoordinator Jesper Graungaard (4029 7633) eller formand John Larsen (4041 2823).

Bemærk der holdes fortsat fast i disse retningslinjer
: vi har reduceret holdstørrelserne - ingen forældre i omklædning, indendørs lokaler og svømmehallerne -  kun et hold til omklædningen ad gangen (badeopsyn hjælper med dette) og aktiviteterne gennemføres efter Dansk Svømmeunions retningslinjer.

Nye medlemmer kan melde sig ind her på hjemmesiden.

John Larsen, formand