Aalborg Svømmeklub indstiller fortsat alle aktiviteter pga. coronavirus.

Med baggrund i statsministerens meddelelser og Aalborg kommunes lukning af svømmehallerne er al undervisning, træning, møder, kurser med mere aflyst. Det gælder foreløbigt indtil videre.
Aalborg Svømmeklubs kontor er lukket for personlig betjening. Telefonen er åben mandag og torsdag fra 12 til 14, og vi kan kontaktes på kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
Aalborg Svømmeklub vil i samarbejde med Dansk Svømmeunion og Aalborg kommune være medvirkende til, at så mange medlemmer som muligt kan genoptage deres svømmeaktiviteter så hurtigt som muligt.
 

 

 
 
 

 

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!