Parkerings Info Sofiendal Svømmehal

Alle medlemmer, og personer der transporterer børn/unge til og fra Sofiendal Svømmehal i bil, skal være opmærksomme på de parkeringsbestemmelser der er lige udenfor hallen (ingen parkering, og af- og pålæsning ikke tilladt)

Der er mulighed for af- og påstigning længere nede af Lange Mullers Vej (på samme side som hallen)

Sæson 2020 /2021

Vi har nu tilrettet alle vores aktiviteter efter de gældende retningslinjer i forhold til Covid-19 og tilretter løbende i forhold til nye udmeldinger.

Ved spørgsmål kontakt klubkoordinator Jesper Graungaard (4029 7633) eller formand John Larsen (4041 2823).

Generelt følger vi disse retningslinjer
: vi har reduceret holdstørrelserne; ingen forældre i omklædning, indendørs lokaler og svømmehallerne; kun et hold til omklædningen ad gangen (badeopsyn hjælper med dette); og aktiviteterne gennemføres efter Dansk Svømmeunions retningslinjer.

Nye medlemmer kan melde sig ind her på hjemmesiden.

John Larsen, formand