AS Talent 2

AS Talent 2 holdet er det første trin i Aalborg Svømmeklubs konkurrenceafdeling. Her skal svømmerne lære de grundlæggende færdigheder og stifte bekendtskab med stævner.

Holdet træner tre gange om ugen af én time af gangen. De fleste svømmere på AS Talent er rekrutteret fra klubbens egen svømmeskole. Svømmerne på AS Talent er ca. 8 - 11 år.

Hvis du mener at AS Talent er noget for dig skal du kontakte cheftræner Eyleifur Johannesson, email: leifi@aalborgsvommeklub.dk

Træningstider - de angivne tider er omklædt inde i svømmehallen!

Ledende træner:

Ass. trænere: