AS 1

AS1 er for klubbens hurtigste svømmere.

Aalborg Svømmeklubs AS1 hold kæmper med om medaljerne til de Danske mesterskaber på seniorniveau.

Svømmerne på AS1 og har mulighed for at træne 10 gange om ugen plus styrketræning. Der er individuelle aftaler omkring træningsmængden på holdet.

Holdet træner hver uge fem pas på langbane og fem pas på kortbane og der er altid to trænere på kanten.

De økonomiske forhold for svømmerne på holdet er yderst attraktive, med en lav egenbetaling til stævner & træningslejr. Du kan se klubbens bonusordning (Top Svøm) på hjemmesiden.

For at svømme på AS Elite (se kravtider HER) skal man være villig til at overholde de krav trænerne stiller omkring træningen og sportsligt niveau.

Du kan herunder se træningstiderne og en kort profil af trænerne, lederne og de aktive.

Træningstider:

Cheftræner:

Ass. trænere:

Holdleder:

AS 1 og AS Elite Svømmere:

1. Camilla Brøgger-Andersen
  2. Camilla Ottesen